Fun

„Câștigi în 60 de secunde”: Tania Diaconu, băcăuanca emotivă

Băcăuanca Tania Diaconu e vedetă la emisiunea „Câștigi în 60 de secunde”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. Concurenta a spus că e foarte emotivă și că, în viața de zi cu zi,  e decorator de evenimente speciale.

Concursul Castigi in 60 de secunde este un show incitant, în care concurenții se bat contratimp pentru a castiga 50.000 de lei. Fiecare concurent are 3 vieti si de trecut 10 nivele, iar la fiecare nivel trecut primeste o suma de bani cu care poate ramane daca alege sa incheie jocul. In momentul in care a ratat o proba, i se ia din cele 3 vieti, iar cand nu mai are vieti, concurentul este eliminat insa ramane cu suma de bani acumulata pana la ultimul prag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “„Câștigi în 60 de secunde”: Tania Diaconu, băcăuanca emotivă

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *