Fun

Marcel Pavel îl critică pe Narcis Ianău

Vineri şi sâmbătă seara, în cadrul primelor semifinale ”Românii au talent”, au fost selectaţi şase dintre cei 12 finalişti. Cel mai emoţionant moment al ambelor seri a fost prestaţia lui Narcis Iustin Ianău. Tânărul de 16 ani din Bacău a trecut direct în finală, fiind pe primul loc în preferinţele publicului de acasă. Evoluţia sa l-a impresionat şi pe Marcel Pavel, care crede în talentul lui Narcis, dar spune că acesta mai are mult de muncă.

După interpretarea absolut impresionantă a piesei “Adagio”, Narcis Iustin Ianău a obţinut numai cuvinte de laudă. Andra i-a spus: “Eşti o stea! O mare stea! Nu cred că am auzit ceva mai frumos în viaţa mea!” Andi nu a putut să nu observe evoluţia spectaculoasă a prestaţiei lui Narcis de la preselecţii şi până la semifinală, remarcând că “eşti din ce în ce mai bun!”, iar Mihai Petre a ţinut să adauge: “Sunt onorat că am făcut parte din echipa care te-a descoperit!”.

Marcel Pavel îl critică pe Iustin

Marcel Pavel a mărturisit însâ că a fost mai impresionat de trupa Ballance decât de Narcis, spunând că acesta are o voce atipică, dar nu unică. „E foarte talentat, dar trebuie să pună mâna pe carte. Dacă îl priveşti obiectiv se schimbă datele problemei şi nu mai eşti atât de entuziasmat. El nu a făcut note şi s-a simţit asta. Trebuie să studieze, că altfel nu va ajunge nicăieri. Copii ca el mai sunt şi în corurile bisericeşti catolice. El este contratenor şi va rămâne toată viaţa cu vocea asta. Mă bucur pentru el. A făcut ceva să nu mai râdă copiii de el că are voce de fată, dar îl sfătuiesc să studieze deoarece contratenori mai sunt şi la Conservator, dar nu îi remarcă nimeni şi e păcat să nu profite de momentul ăsta”, ne-a declarat Marcel Pavel.

Sursa: ziarul Ring

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Marcel Pavel îl critică pe Narcis Ianău

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *