Răsturnare de situație: Monica Columbeanu a primit custodia Irinei

Judecatoria Buftea i-a dat castig de cauza mamei, dupa ce, initial, micuta fusese incredintata tatalui ei, adica omului de afaceri Irinel Columbeanu.
Monica si Irinel Columbeanu se afla in plin proces de divort, dupa aproape cinci ani de casnicie. Despartirea nu a fost una pe cale amiabila, ci a degenerat intr-un adevarat circ mediatic.

Monica a dezvaluit ca nici nu a vrut sa se casatoreasca cu Irinel si ca a fost un mariaj aranjat de cei care, ulterior, le deveneau nasi de cununie :”Intalnirea mea cu paratul a fost o intalnire aranjata si nu cred ca avusese drept scop aranjarea unei casatorii, dimpotriva. Aveam 18 ani si cateva luni cand am venit in marele oras Bucuresti, in ziua de 13 iunie 2005 ! …. Am fost dusa de sotii Miko la Izvorani”.

Casatoria celor doi se pare ca a fost premeditata, iar Irinel este decis sa o distruga pe fosta lui sotie, despre care s-a aflat ca a lucrat ca prostituata in tinerete, lucru confirmat de una dintre fostele sale colege de munca.

Judecatorii au decis ca Irinel Columbeanu va plati, lunar, suma de 2.000 de lei drept pensie alimentara pentru fiica lui, Irina.

sursă: mediafax.ro.

sursa foto: i-stiri.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Răsturnare de situație: Monica Columbeanu a primit custodia Irinei

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *