ROMÂNII AU TALENT: contratenorul băcăuan Narcis Ianău s-a calificat în finală

Băcăuanul Narcis Iustin Ianău din semifinale n-a mai semănat cu puştiul timid de la preselecţii. A venit îmbrăcat într-un costum alb cu argintiu, conceput parcă pentru o călătorie în spaţiu, pornită cu un singur scop. Să le ducă în dar civilizaţiilor extratereste vocea lui. Când a început să cânte, sala s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat cât timp i s-a auzit vocea „Sunt onorat că fac parte din echipa care te-a descoperit”, i-a spus Mihai Petre. „Nu cred că am auzit ceva mai frumos în viaţa mea”, a zis şi Andra. Băiatul a povestit că mama lui, plecată de ani de zile în Italia, se află acum în ţară. „Mi-a spus că nu ştia că pot cânta atât de frumos”, a zis adolescentul.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

„Din priviri cred că am luat o decizie, nu cred că va fi aceeaşi. Cred că vom avea discuţii”, a spus Mihai Petre, lăsând-o pe Andra prima să-şi aleagă favoriţii. „M-am temut tot timpul de momenetul acesta”, a spus jurata care, deşi iubeşte animalele, a decis ca soţii Luca să fie cei care merg în finală. „Aleg folclorul”, a adăugat ea. Pentru viitorul show-ului, Mihai Petre a decis tot în favoarea soţilor care au făcut 400 de piruete.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Cei doi sportivi care fac parte din Trupa Ballance, experti în acrobaţiile mâini în mâini , au demonstrat că sunt nişte oameni pe care te poţi baza. După felul în care si-au susţinut unul celuilalt greutatea, timp de mai bine de trei minute, îţi vine să crezi că ar putea să ţină oricând Pământul întreg pe umerii lor. „Mă bucur că am născut acum două săptămâni, la ce emoţii mi-aţi dat”, le-a spus Andra. Mihai Petre a mărturisit că cei doi sunt unul dintre numerele lui favorite şi că sunt doi sportivi de talie mondială.

Vezi mai multe pe Romanii au talent
Vezi mai multe pe Romanii au talent
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *