Văduva Gabriela Vrânceanu s-a consolat cu Pandele

Gabriela Vranceanu Firea si Florin Pandele


Doliul băcăuancei Gabriela Vrânceanu Firea a luat sfârșit odată cu recăsătorirea vedetei de televiziune. Noul ales al inimii este Florin Pandele, primarul orașului Voluntari. Trei bărbaţi au cerut-o în căsătorie pe Gabriela Vrânceanu Firea, vedeta Antenei 3, după moartea soţului ei.

Printre pretendenţi, şi primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. „Într-adevăr, cea care m-a onorat cel mai mult a fost cea a lui Florin Pandele. Suntem doi oameni singuri, fiecare am trecut printr-o căsătorie, eu de 17 ani, el de 15 ani. Vom vedea ce ne rezervă soarta”, a spus Vrânceanu Firea. „Am fost cerută în căsătorie. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul. Am trecut prin patru ani cumpliţi din cauza bolii grave a soţului meu, pe care îl regret enorm, şi nouă luni de doliu. Poate Dumnezeu îmi pregăteşte şi un „anotimp” mai însorit. Dacă nu doar pentru mine, măcar pentru fiul meu adolescent, care simte nevoia de stabilitate şi ocrotire”, a mai spus băcăuanca.

Intre timp, a avut loc si cununia. Prezent in platoul Acces Direct, Pandele a povestit cum a cucerit-o pe Gabriela Firea si cum au hotarat sa-si legalizeze relatia, pentru a nu se mai intalni pe ascuns si a da motive de barfa si speculatii. Curtezanul a declarat ca a fost dragoste la prima vedere.
Florin Pandele a declarat ca, deocamdata, Gabriela isi pastreaza numele, dar in momentul in care ar deveni mama din nou, alaturi de noul ei sot, aceasta este hotarat sa-si schimbe numele.
Primarul Florin Pandele a recunoscut ca cele mai mari dificultati le-a avut cu Tudor, fiul Gabrielei, in incercarea de a-l convinge ca are cele mai frumoase sentimente si cele mai bune intentii cu mama lui.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Văduva Gabriela Vrânceanu s-a consolat cu Pandele

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Nu e rau ca s-a recasatorit. Problema e ca nici macar n-a avut decenta sa-i faca fostului sot „datoria” de un an, asa cum e crestineste. Nici n-a putrezit saracu’, ca pe femeie deja o mananca rau. Of! Asa televiziune… asa angajati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *