Dans la bară şi dans în ploaie la “Dansez pentru tine”

Iulia Vantur si Stefan Banica Jr

Iulia Vantur si Stefan Banica Jr (foto: mediafax.ro)

De la jumătatea lunii octombrie, Pro TV redeschide ringul visurilor pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, prezentată de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur.

După nouă sezoane care au fost, fără excepţie, lider detaşat de audienţă, cu peste două milioane de telespectatori ediţie de ediţie, competiţia visurilor va veni cu stiluri noi de dans şi cu oameni de nota 10.

Vedetele noului sezon şi partenerii lor, oameni pe care viaţa i-a încercat în multe ocazii, dar care nu s-au lăsat şi au luptat cu zâmbetul pe buze, vor avea surpriza să abordeze în concurs stiluri în premieră pentru „Dansez pentru tine”. Dansul la bară, dansul în ploaie, street dance-ul şi cabaretul sunt provocările sezonului al zecelea care vor pune în încurcătură, în egală măsură, profesioniştii şi neprofesioniştii, concurenţii şi coregrafii, juraţii şi telespectatorii.

Pe lângă stilurile noi, concurenţii vor trece şi prin probele care au „chinuit” deja perechile sezoanelor trecute: folclor, swing, salsa, Bollywood, stomp, vals, tango, rock ‘n’ roll, Broadway, parodie, dans contemporan ţigănesc şi improvizaţie.

Sursa: mediafax.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Dans la bară şi dans în ploaie la “Dansez pentru tine”

  1. succes de pe acum concurentilor, bineinteles si vedetelor deopotriva si sa asteptam emisiunea…ca pe noul dans la bara sigur avem momente picante :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *