Eveniment de instruire pentru tinerii motociclişti

Revista „MotoLady” a reuşit să adune motociclişti din tot oraşul şi nu numai, pentru a fi instruiţi în cadrul unui eveniment ce a avut loc duminică după-amiază la barul „2 roţi”. Tinerii pasionaţi au primit sfaturile lui Cristi Capitanu în ceea ce priveşte achiziţionarea unei motociclete, importanţa echipamentului şi responsabilitatea asumată la intrarea în trafic.

„Ar fi bine ca atunci când vă alegeţi motocicleta să o faceţi pentru voi şi nu pentru altcineva. Pe două roţi voi sunteţi responsabili pentru viaţa voastră. Dacă vreţi să încercaţi puterea motorului mergeţi pe o pistă special amenajată sau oriunde înafară traficului” – au fost câteva dintre cuvintele motociclistului cu peste 20 de ani de experienţă.

Andreea Ioviţă este încântată de cum a decurs evenimentul şi speră ca tinerii să aibă mai mult curaj şi să pună mai multe întrebări. „Data viitoare voi încerca să le prezint tinerilor alternativa pentru viteza de pe şosea. Mai exact aş dori să le arăt ce sporturi se pot practica pe două roţi pentru a-i convinge că în trafic nu are rost să se dea în spectacol. Voi invita campioni la enduro, moto gp sau chiar practicanţi de stunt moto.” a completat tânăra de 18 ani de la www.motolady.info.

(Sursa FOTO: www.ziaruldebacau.ro)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *