„Ghiozdanul lui Benea” ajunge la 50.000 de școlari

Ghiozdanul Scolarului

Anul acesta, ghiozdanele vor fi verzi


Toți școlarii de la țară vor primi ghiozdane nou-nouțe și rechizite școlare de la Consiliul Județean. În al doilea an consecutiv, inițiativa președintelui Dragoș Benea se pune în practică pentru aproape 50.000 de copii, cu finanțare integrală de la CJ Bacău. Primele ghiozdane vor ajunge joi și vineri către școlile din comunele Berești-Tazlău, Strugari, Scorțeni, Mărgineni, Măgura, Sănduleni, Traian, SEcuieni, Colonești, Răchitoasa, Motoșeni, Glăvănești, Podu-Turcului, Dealu Morii, Stănișești, Huruiești, Găiceana, tătărăști, Corbasca, Vultureni, Oncești, Pîncești, Buhoci și Ungureni.

Programul „Ghiozdanul Școlarului” va continua într-o a doua etapă, urmând ca distribuirea ghiozdanelor să se finalizeze până pe 17 septembrie în tot județul. Anul trecut, ghiozdanele au fost roșii, iar anul acesta a fost ales verdele.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “„Ghiozdanul lui Benea” ajunge la 50.000 de școlari

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Culoarea nu e buna! Se face campanie mascata Partidului Ecologist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *