Fun

”Mașina de presă”, turată la maxim

”Bad Dog Advertising” a organizat în premieră pentru Bacău manifestarea ”Mașina de presă”. Evenimentul, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în parcarea Arena Mall, a adunat la un loc dealerii de mașini din Bacău, jurnaliștii, dar și publicul larg.

Pe lângă promovarea unui număr considerabil de mașini, evenimentul în sine a pus față în față jurnaliștii băcăuani și 37 de modele auto. Primii au avut ca sarcină testarea modelelor și notarea acestora. După trei zile de drive-test, care au inclus un off-road cu câteva dintre cele mai râvnite SUV-uri, duminică au fost dezvăluiți și câștigătorii.

La clasa mică, premiul cel mare l-a câștigat Renault Clio RS, nărăvașul cu 200 de CP furând inima jurnaliștilor. Acesta a concurat cu Mitsubishi Colt, New Chevrolet Spark, VW Polo, Seat Ibiza, Nissan Note si Skoda Fabia.

La clasa medie, câștigător a fost desemnat Audi A4. Concurență i-au stat New Opel Astra, Fiat Linea, Fiat Bravo, Dacia Logan 1.6, Dacia Logan MCV, VW Golf 6, Audi A3 si Skoda Octavia.

La clasa mare, presa a considerat că Mitsubishi Lancer s-a comportat cel mai bine. Lancerul a avut de înfruntat Mercedes S Klasse, Ford Mondeo, Jaguar XF, Renault Fluence, Renault Laguna 3 si Skoda Superb.

În fine, la categoria SUV, cea mai distractivă pentru presă, premiul cel mare l-a luat Mitsubishi Pajero, care a concurat cu Mitsubishi ASX, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi L200, Hyundai IX 35, Range Rover Sport, Dacia Duster, Nissan Qashqai, Nissan Murano, Renault Koleos, VW Tiguan, VW Touareg, Skoda Yeti si Audi Q5.

Manifestarea a mai beneficiat și de câteva momente unice. Primul l-a constituit lansarea în Bacău a SUV-ului Mitsubishi ASX. Un al doilea a fost prezentarea ultimului model sport de la Mercedes, SLS. În valoare de aproximativ 220 de mii de euro, mașina a atras cei mai mulți curioși. Nu a lipsit nici un moment de virtuozitate la volan, în care un pilot de curse român a întors pe toate părțile un Logan, un Renault Fluence și nărăvașul Clio RS.

Mitsubishi ASX, lansat oficial in Bacau

220 de mii de euro pe 4 roti

Clio RS, testat la limite

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “”Mașina de presă”, turată la maxim

  1. Pingback: Pentru de dimineața asta | aghiuţă

  2. Pingback: Dealeri și dilări | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *