A fost demis viceprimarul din Nicolae Bălcescu

foto: www.observatordebacau.ro

Anton Doboș, viceprimarul comunei Nicolae Bălcescu, a fost demis astăzi, prin votul consilierilor locali. Scorul a fost de 12-1 în favoarea demiterii.
Problema eliminării din fruntea comunei s-a pus mai acut zilele trecute, când un sătean l-a acuzat pe viceprimar şi fratele acestuia că, împreună cu alţi trei bărbaţi, l-au bătut cu bâtele de baseball. Anton Doboș a fost ales consilier local pe listele PSD. Formațiunea încă nu a reacționat oficial față de votul de la Nicolae Bălcescu, însă unele surse din PSD au declarat pentru Steagul roșu că demiterea intră în vigoare după ce demnitarul se va întoarce din concediul medical. Având funcție de demnitate publică, lui Doboș nu i se aplică prevederile Codului Muncii, ca oricărui salariat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “A fost demis viceprimarul din Nicolae Bălcescu

  1. Pingback: A fost demis viceprimarul din comuna N. Bălcescu | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *