Sechelariu plânge la rubrica Meteo (Video)

Meteo la Pro TV

Dumitru Sechelariu suferă în fața televizorului și varsă lacrimi de nefericire. Pentru că nu e transportabil, din cauza obezității și a bolii de inimă, fostul primar al Bacăului este blocat în casă și își omoară timpul facând zapping în fața televizorului. Sechelariu este teribil de impresionat când ajunge la rubrica Meteo de la televiziunile naționale. El a declarat la propriul post de televiziune că lipsa Bacăului de pe hărțile meteo este cea care îi provoacă durere în suflet, iar nopțile plânge și trăiește o dramă, o tragedie.

„Gândiți-vă ce durere poate să aibă un om mai mare, în momentul când se dă situația meteo la nivel național și vezi că Bacăul lipsește de-acolo… Domne, pentru mine este ca o dramă, o tragedie, mă doare sufletul. Îmi plâng ochii noaptea!” – Dumitru Sechelariu.

Așa cum se vede și în captura de la Pro TV, teribila suferință nu este gratuită, ci bazată pe realitate, deoarece Bacăul nu apare pe harta rubricii Meteo. Omul de afaceri, acuzat în mai multe dosare de corupție, suferă la Meteo, a trecut cu bine peste o operație pe cord și, recent, a dat fară câteva sute de angajați de la Letea și Transport Public.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 Comments on “Sechelariu plânge la rubrica Meteo (Video)

  1. :)) Dar ca a blocat dezvoltarea Bacaului monopolizand el si prietenii ca tot ce era pe aici nu l-a deranjat.

  2. Si Botin: ”Ati observat si dumneavostra chestia asta, asa-i?” Penibili!

  3. Pingback: TV Bacău aude voci | aghiuţă

  4. Pingback: Să punem Bacăul pe harta meteo! | Florin Popescu

  5. Pingback: In memoriam Dumitru Sechelariu. Dacă doriți să-l revedeți | Florin Popescu

  6. Pingback: De 9 ani, Bacăul lipsește de pe harta baronilor - Florin Popescu

  7. Pingback: Mincinoasă mică! - Blogul lui Florin Popescu

  8. Pingback: Pentru de dimineață - Blogul lui Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *