Au lăsat baltă inundațiile și au plecat în Grecia

Scripăț și Berca se pregătesc de plajă

Subprefectul Constantin Scripăț și președintele PD-L Bacău, senatorul Gabriel Berca, s-au săturat de inundațiile din Săucești și au plecat să se bronzeze, în Grecia. După ce posturile naționale de televiziune au lăsat-o mai moale cu transmisiile din satele băcăuane inundate, cei doi au considerat că și-au făcut treaba cu vârf și îndesat și au luat calea plajelor elene.

Subprefectul Constantin Scripăț a declarat în exclusivitate pentru Steagul roșu că era programat mai demult concediul și nu a avut de unde să știe care va fi situația în județ. „Biletele mi le-am luat din martie. Nu aveam de unde să știu atunci că vor fi inundații”, a spus Scripăț, puțin stînjenit de situație. Surse din PD-L susțin că Scripăț este însoțit în Creta de bunul său prieten Gabriel Berca, șeful PD-L Bacău, dar și de proaspătul demis din PNL, Silvestru Dogaru.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 Comments on “Au lăsat baltă inundațiile și au plecat în Grecia

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Pingback: Salutări din Creta, de la Scripăț și Berca | aghiuţă

  3. Pingback: Pic și Poc, demagogi de școală nouă | desteptarea.net

  4. Folosesti ilegal un titlu de ziar pentru care ai putea fi actionat in justitie.Adevaratul „Steagul rosu” va iesi pe piata,in luna octombrie,a.c.,in formatul cunoscut,saptamanal…

  5. Pingback: Comicării cu microfoane și condamnări la PDL & UNPR | aghiuţă

  6. Pingback: Super-Scripăț, Extra-Berca și Micro-PDL se agită pe lângă bugetul Bacăului | Florin Popescu

  7. Pingback: Gata ninsoarea, ne pregătim de concediu | Florin Popescu

  8. Pingback: Vai de capul lui! | Florin Popescu

  9. Pingback: Scripăț a primit un brânci spre Mișcarea Populară | Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *