Scripăț și Bondor vor să-și tragă 4×4

Scripăț, îndrăgostit de noul Iveco Massif

Viitorul subprefect de Bacău, Constantin Scripăț i-a pus gând rău actualei sale mașini de vânătoare. Scripăț a pus ochii pe un Iveco Massif, expus la salonul auto organizat de Camera de Comerț și Industrie. „Îmi place la nebunie mașina asta. E perfectă pentru ce vreau eu”, ne-a declarat împătimitul vânător.

Bondor vrea Subaru

Nici vicepreședintele Consiliului Județean, Silviu Bondor nu a plecat liniștit de la salon. Inima i-a fost frântă de un Subaru Outback, cu motor de 2000 de cm cubi. „Chiar mi-ar trebui o mașină dinasta. Și are și un discount bun. Chiar m-a pus pe gânduri”, a declarat Silviu Bondor.

Salonul auto deschis astăzi la Central Plaza a fost o dezamăgire. „Un salon de criză”, așa cum l-au caracterizat chiar organizatorii. La parterul centrului comercial din Cornișa au fost îngrămădite doar 16 mașini. Au fost prezente firme ca BMW, Suzuki, Ford sau Subaru, precum și câteva firme de tunning. Cel mai mult s-a simțit lipsa fetelor frumoase, care să pună în valoare formele … mașinilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *