Complotul de la „Class”

La inceput de saptamana, liderii importanti ai organizatiei PD-L Bacau s-au intalnit in taina mare la restaurantul Class, detinut de vicele partidului si seful de la Ape, Constantin Draganuta. Intalnirea ascunsa a fost prilejuita de recenta schimbare de la varful organizatiei, care a starnit mare deranj in sanul partidului. Surse din interiorul formatiunii sustin ca la „cina cea de taina” au participat Neculai Olaru, fostul sef PD-L, Constantin Draganuta, Silviu Bondor, Cristian Cucuian, Adrian Iordache si altii. Capii pedelisti din Bacau si-au facut planul de bataie pentru a scapa cat mai repede de fostii liberali Gabriel Berca si Mihai Banu, care au pus mana pe fraiele organizatiei.

Locul complotului

Atmosfera a fost una incordata, avand in vedere ca pedelistii vechi sunt pe cale sa piarda influenta castigata cu greu atat in judet cat si in municipiu, iar deciziile sa fie luate de proaspat instalatii Berca si Banu. Cu toate acestea, surse din PD-L sustin ca sefii de la centru ai partidului i-au promis lui Neculai Olaru functia de prefect al judetului, pentru a calma spiritele.

De cealalta parte, noii sefi ai partidului s-au aratat extrem de surprinsi de practicile noilor colegi de partid. Mihai Banu a considerat deplasat gestul acestora de a se intalni pe ascuns. Acesta a declarat ca astfel de intalniri se fac cu toti membrii, mai ales cu presedintii si vicepresedintii formatiunii. „Nu mi-a spus nimeni de nicio sedinta. Nu am stiut ca s-au intalnit”, a spus Banu, iritat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *