Steagul roşu http://steagulrosu.ro stiri mondene, tabloid, vedete, Sun, 15 Oct 2017 23:38:32 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.4.11 Noile salarii ale senatorilor. Vezi cat castiga Tariceanu http://steagulrosu.ro/2017/10/16/noile-salarii/ http://steagulrosu.ro/2017/10/16/noile-salarii/#respond Sun, 15 Oct 2017 23:38:32 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15157 Ce salarii au senatorii, după majorarea veniturilor, prin legea salarizării. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu are un salariu de 16.675 lei, brut, pe lună, în timp ce un senator simplu câștigă 13.060 de lei. Un venit mare are secretarul general al Senatului. Ioan Vărgău ajungă la un venit de 19.055 lei, mai mare decât președintele forului […]

The post Noile salarii ale senatorilor. Vezi cat castiga Tariceanu appeared first on Steagul roşu.

]]>
Ce salarii au senatorii, după majorarea veniturilor, prin legea salarizării. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu are un salariu de 16.675 lei, brut, pe lună, în timp ce un senator simplu câștigă 13.060 de lei. Un venit mare are secretarul general al Senatului. Ioan Vărgău ajungă la un venit de 19.055 lei, mai mare decât președintele forului legislativ dar și mai mare decât al președintelui României.

salarii

Nici cei din conducerea Senatului nu se pot plânge. Salariile lor au crescut simțitor, după intrarea în vigoare a legii salarizării unice. Astfel, vicepreședinții Senatului ajung să aibă o indemnizație de 15.500 de lei, lunr, în timp ce secretarii și chestorii au salarii de 15.225 de lei, lunar. Liderii de grupuri parlamentare și președinții comisiilor de specialitate au puțin peste 14.000 de lei, iar vicepreședinții comisiilor, 13.630 de lei.

Trăgând linia, un senator care avea o indemnizație de 5.467 de lei, în luna mai, două luni mai târziu, în luna iulie, primea un salariu de 13.060 de lei, brut. Adică mai mare cu 7.593 de lei,  lunar. La acestea se adaugă sumele pe care aleșii le primesc pentru cazare la hotel, transportul precum și sumele forfetare pentru plata angajaților și a tuturor cheltuielilor din cabinetele parlamentare. În total, parlamentarii ajung să primească, lunar, până la 30.000 de lei.

Interesant este salariul secretarului general al Senatului. Aceste câștigă, potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul instituției, 19.055 lei. Adică mai mult decât președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. În document se precizează că acest salariu este în conformitate de Ordonanța 14/2015.

Astfel, Ioan Vărgău are un salariu cu 2.000 de lei mai mare decât președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și cu 1.500 de lei mai mult decât președintele României. Asta deși, prin legea salarizării unice, principiul după care s-au calculat salariile în sistemul public era ca președintele României să aibă cel mai mare salariu, urmat apoi de celelalte funcții.

Angajații Senatului primesc spor de condiții vătămătoare, de 10% din salarii

Și secretarul general adjunct ar un salariu destul de mare. Acesta câștigă, lunar, 8.787 de lei, și are un sport de 10% pentru condiții vătămătoare, de 645 de lei. pe lună.

Președinții celor două Camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu dar și parlamentarii sunt printre cei mai mari beneficiari ai acestei legi. De la 5.000 de lei, salariile aleșilor au ajuns la 13.000 de lei, în timp ce șefii celor două Camere au io indemnizație de 16.500 lei. Între timp, medicii și profesorii vor mai aștepta până în 2018. Abia de la 1 ianuarie le vor crește și lor salariile, potrivit legii salarizării.

The post Noile salarii ale senatorilor. Vezi cat castiga Tariceanu appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/10/16/noile-salarii/feed/ 0
Ce spune Shakira despre despartirea de Pique http://steagulrosu.ro/2017/10/09/ce-spune-shakira/ http://steagulrosu.ro/2017/10/09/ce-spune-shakira/#respond Mon, 09 Oct 2017 09:28:41 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15150 Gerard Pique și Shakira formează în continuare un cuplu, în ciuda informaţiilor care dădeau ca sigură despărţirea lor. În ultima săptămână, presa din Columbia şi din Spania a alocat spaţii importante eventualei rupturi dintre cei doi. Prin vocea publicistului său, artista a ţinut să demonteze toate zvonurile. „Relaţia dintre Shakira şi Pique e la fel de […]

The post Ce spune Shakira despre despartirea de Pique appeared first on Steagul roşu.

]]>
Gerard Pique și Shakira formează în continuare un cuplu, în ciuda informaţiilor care dădeau ca sigură despărţirea lor.

În ultima săptămână, presa din Columbia şi din Spania a alocat spaţii importante eventualei rupturi dintre cei doi. Prin vocea publicistului său, artista a ţinut să demonteze toate zvonurile.

Relaţia dintre Shakira şi Pique e la fel de puternică. Totul este la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. A vrut ca toată lumea să ştie asta şi să înţeleagă că ultimele materiale apărute în presă sunt doar zvonuri nefondate ale unor oameni care vor să îi facă rău lui Gerard„, a explicat publicistul cântăreţei din Columbia pentru HOLA magazine.

 shakira

În paralel, Shakira a postat pe contul său de twitter un mesaj prin care a vrut să le transmită tuturor că relaţia cu Pique este una extrem de solidă. „O mică pauză în ziua de azi pentru a fredona un cântec de dragoste”, a fost mesajul artistei.

Pique și Shakira au doi copii împreună: Milan (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.

The post Ce spune Shakira despre despartirea de Pique appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/10/09/ce-spune-shakira/feed/ 0
Comicul Ralphie May a murit deoarece era prea gras http://steagulrosu.ro/2017/10/08/comicul-ralphie-may/ http://steagulrosu.ro/2017/10/08/comicul-ralphie-may/#respond Sun, 08 Oct 2017 16:51:06 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15146 Comicul Ralphie May a murit la vârsta de 45 de ani, în urma unui stop cardiac. Anunțul a fost făcut de unul dintre prietenii acestuia. Comicul Ralphie May a murit vineri în Las Vegas, relatează agenția de știri UPI.”Anunțăm cu durere profundă moartea timpurie a prietenului nostru, Ralphie May”, a anunțat agentul său într-o declarație […]

The post Comicul Ralphie May a murit deoarece era prea gras appeared first on Steagul roşu.

]]>
Comicul Ralphie May a murit la vârsta de 45 de ani, în urma unui stop cardiac. Anunțul a fost făcut de unul dintre prietenii acestuia.

Ralphie May

Comicul Ralphie May a murit vineri în Las Vegas, relatează agenția de știri UPI.”Anunțăm cu durere profundă moartea timpurie a prietenului nostru, Ralphie May”, a anunțat agentul său într-o declarație pentru Deadline.com. „Ralphie suferea de pneumonie și a anulat o serie de spectacole luna trecută într-un efort de a se restabili. În această dimineață (vineri — n.r.), într-o locuință privată din Las Vegas, a fost descoperit cadavrul său. Cauza morții este un stop cardiac”, a precizat el.

Comicul Ralphie May a muritla sfârșitul acestei săptămâni

TMZ scrie că May a apărut joi pe scenă joi seară, în pofida faptului că era bolnav de șase săptămâni.

„Ca manager și ca prieten, îmi va fi dor de râsul lui, de generozitatea față de ceilalți comici, enorma lui dragoste pentru viață. Ne-a părăsit mult prea devreme și nu putem decât să ne întrebăm unde ne-ar fi dus pe toți comedia lui. Le trimitem dragostea noastră familiei lui, fanilor și tuturor comicilor care au împărțit scena cu el în întreaga țară”, a declarat Judi Marmel pentru TMZ.

The post Comicul Ralphie May a murit deoarece era prea gras appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/10/08/comicul-ralphie-may/feed/ 0
Fotografia de nunta care a starnit discutii in toata lumea. Soacra a fost cu ideea http://steagulrosu.ro/2017/10/07/fotografia-de-nunta-care-starnit-discutii-toata-lumea-soacra-fost-cu-ideea/ http://steagulrosu.ro/2017/10/07/fotografia-de-nunta-care-starnit-discutii-toata-lumea-soacra-fost-cu-ideea/#respond Sat, 07 Oct 2017 16:28:53 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15141 O fotografie de nunta, făcută de un cuplu olandez proaspăt căsătorit, a devenit virală, stârnind amuzamentul miilor de internauţi. La prima vedere, fotografia de nuntă a unui cuplu olandez proaspăt căsătorit pare să arate că cei doi îndrăgostiţi nu au avut răbdare ca petrecerea de nunta să se fi sfârşit pentru a ajunge în dormitorul […]

The post Fotografia de nunta care a starnit discutii in toata lumea. Soacra a fost cu ideea appeared first on Steagul roşu.

]]>
O fotografie de nunta, făcută de un cuplu olandez proaspăt căsătorit, a devenit virală, stârnind amuzamentul miilor de internauţi.

La prima vedere, fotografia de nuntă a unui cuplu olandez proaspăt căsătorit pare să arate că cei doi îndrăgostiţi nu au avut răbdare ca petrecerea de nunta să se fi sfârşit pentru a ajunge în dormitorul matrimonial. De aceea, au fugit de la petrecere pentru a-şi oferi un moment de intimitate într-o pădure din apropiere.

nunta

Imaginea cuplului olandez a fost postată online de către fotograf şi a fost imediat distribuită de mii de internauţi.   „Unii dintre soţi nu au avut răbdare ca petrecerea să se sfârşească pentru a se retrage liniştiţi în apartamentul lor, pentru o noapte a nunţii de neuitat. Din fericire, ei şi-au schimbat jurămintele de nunta şi sunt, oficial, căsătoriţi“, a fost mesajul care a însoţit fotografia, postată pe Facebook.

Cu toate acestea, scena a fost complet inocentă, fotografia fiind realizată în spirit de glumă de către tinerii care şi-au unit recent destinele.   Una dintre soacre a fost cea care a venit cu ideea realizării ineditei fotografii de nuntă   Fotografia a fost făcută, de fapt, la sugestia uneia dintre mamele celor doi miri, a susţinut fotograful Michel Klooster.   „N-am vrut ca părţile private să fie vizibile în imagine, dar tot ceea ce creează această impresie este interesant. Atât mirii cât şi rudele lor erau oricum foarte veseli. A fost o nuntă frumoasă şi obişnuită, la care nu trebuia să fie chiar totul atât de formal. Oricine crede că fotografia este ofensatoare, trăieşte încă în anul 1996, după părerea mea“, a declarat fotograful prezent la nuntă.

„Dintre toate fotografiile realizate, există una care este inedită, iar în zece ani de acum înainte, încă va fi amuzant de discutat despre ea. Lăsaţi-i să se bucure de fericirea lor, ceea ce vă doresc şi vouă. Viaţa este şi-aşa suficient de moralizatoare“, a mai adăugat Michel Klooster.

The post Fotografia de nunta care a starnit discutii in toata lumea. Soacra a fost cu ideea appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/10/07/fotografia-de-nunta-care-starnit-discutii-toata-lumea-soacra-fost-cu-ideea/feed/ 0
Fiica lui Ion Tiriac e superba! Vezi aici cum arata Ioana http://steagulrosu.ro/2017/10/05/vezi-aici-cum-arata-ioana/ http://steagulrosu.ro/2017/10/05/vezi-aici-cum-arata-ioana/#respond Wed, 04 Oct 2017 22:03:44 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15134 Miliardarul Ion Ţiriac a fost mereu discret în privința vieții sale personale, evitând să ofere informații presei despre partenere sau copiii săi, Ioana, Ion si Karim. Ţiriac a fost căsătorit doar o singură dată și are trei copii: Ion Ion (39 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana […]

The post Fiica lui Ion Tiriac e superba! Vezi aici cum arata Ioana appeared first on Steagul roşu.

]]>
Miliardarul Ion Ţiriac a fost mereu discret în privința vieții sale personale, evitând să ofere informații presei despre partenere sau copiii săi, Ioana, Ion si Karim.

ioana ioana-2 ioana-5 ioana-6

Ţiriac a fost căsătorit doar o singură dată și are trei copii: Ion Ion (39 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana (18 ani) şi Karim (21 de ani) din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii.

În prezent, Sophie Ayad locuieşte la Monte Carlo, alături de Ioana.

The post Fiica lui Ion Tiriac e superba! Vezi aici cum arata Ioana appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/10/05/vezi-aici-cum-arata-ioana/feed/ 0
Alexandra Stan se muta in Statele Unite ale Americii http://steagulrosu.ro/2017/09/29/alexandra-stan-se-muta/ http://steagulrosu.ro/2017/09/29/alexandra-stan-se-muta/#respond Fri, 29 Sep 2017 12:26:21 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15127 Alexandra Stan se numără printre puținele artiste din România care au cucerit și publicul străin. Deși este foarte cunoscută în Japonia, în Mexic, Turcia, chiar și în Emiratele Arabe, cântăreața nu-i cucerise încă și pe americani. Așa că, de ceva vreme, Alexandra Stan s-a mutat în Los Angeles, pentru a intra și pe piața muzicală […]

The post Alexandra Stan se muta in Statele Unite ale Americii appeared first on Steagul roşu.

]]>
Alexandra Stan se numără printre puținele artiste din România care au cucerit și publicul străin. Deși este foarte cunoscută în Japonia, în Mexic, Turcia, chiar și în Emiratele Arabe, cântăreața nu-i cucerise încă și pe americani. Așa că, de ceva vreme, Alexandra Stan s-a mutat în Los Angeles, pentru a intra și pe piața muzicală de acolo.

alexandra stan

Dat fiind faptul că Los Angeles nu este cunoscut doar ca o rampă de lansare pentru actori, ci și pentru cântăreți, Alexandra Stan a decis să lase România pentru o perioadă nedeterminată de timp și să încerce să intre și pe piața muzicală din Statele Unite ale Americii. Cântăreața nu a plecat singură, ci cu iubitul ei, Bogdan, care îi este și manager. Cei doi speră să ia legătura acolo cu cât mai mulți producători muzicali, care să o ajute să-și vadă visul cu ochii. Conform surselor noastre, în momentul de față nu a luat în calcul o mutare definitivă peste Ocean, ci vede această plecare ca pe un experiment muzical.

Alexandra Stan s-a mutat în SUA după Inna

Intenționat sau nu, de-a lungul timpului, Alexandra Stan și Inna au fost într-o oarecare competiție în ceea ce privește performanțele lor în afara României. În timp ce Alexandra cucerea Asia, Inna era adorată de Mexic, ca apoi lucrurile să se inverseze. Așa că, pentru a fi totul perfect, următoarea „mutare” era ca Alexandra să locuiască în State, la fel ca Inna. Se ştie prea bine că, de mulți ani, Inna locuiește mai mult în SUA decât în România, având acolo toți colaboratorii, atât pe plan muzical, cât și pentru alte proiecte.

The post Alexandra Stan se muta in Statele Unite ale Americii appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/09/29/alexandra-stan-se-muta/feed/ 0
Ele sunt cele mai bune fete care au pozat in Playboy http://steagulrosu.ro/2017/09/29/15111-playboy/ http://steagulrosu.ro/2017/09/29/15111-playboy/#respond Fri, 29 Sep 2017 12:18:04 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15111 Fondatorul Playboy, Hugh Hefner a murit la 91 de ani în vila sa din California, dar moștenirea pe care o lasă acesta rămâne pentru totdeauna. De-a lungul celor 64 de ani în care a apărut fără întrerupere, pe coperta celei mai cunoscute reviste pentru bărbați au apărut unele dintre cele mai importante nume de la Hollywood. De la Marilyn Monroe, […]

The post Ele sunt cele mai bune fete care au pozat in Playboy appeared first on Steagul roşu.

]]>
Fondatorul Playboy, Hugh Hefner a murit la 91 de ani în vila sa din California, dar moștenirea pe care o lasă acesta rămâne pentru totdeauna. De-a lungul celor 64 de ani în care a apărut fără întrerupere, pe coperta celei mai cunoscute reviste pentru bărbați au apărut unele dintre cele mai importante nume de la Hollywood.

playboy Carmen-Electra1-769x1024 Cindy-Crawford-771x1024 Denise-Richards-1-772x1024 Dita-Von-Teese-769x1024 Drew-Barrymore-771x1024 Farrah-Fawcett-771x1024 Kim-Kardashian-761x1024 madonna-1-780x1024 mariah-carey-763x1024 marilyn-cover-2-1-733x1024 Pamela-Anderson-773x1024 paris-hilton-745x1024

De la Marilyn Monroe, ale cărei fotografii au apărut pe prima copertă din 1953 și care l-a ajutat să reprezinte un succces încă de la început, și până la Pamela Anderson, Kim Basinger, Madonna sau Cindy Crawford, cele mai frumoase femei din lume au pozat nud în revista lui Hugh Hefner.

 

The post Ele sunt cele mai bune fete care au pozat in Playboy appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/09/29/15111-playboy/feed/ 0
Cat castiga un sofer Uber. De asta sunt taximetristii invidiosi http://steagulrosu.ro/2017/09/27/cat-castiga-un-sofer-uber/ http://steagulrosu.ro/2017/09/27/cat-castiga-un-sofer-uber/#respond Wed, 27 Sep 2017 01:29:07 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15105 În România există peste 300.000 de persoane care folosesc constant serviciile Uber în București, Cluj, Timișoara și Brașov. Peste 250.000 fiind doar din București.   În aceste condiții și numărul șoferilor faimoasei companii americane trebuie să fie destul de mare în București. Prin luna mai, Nicoleta Schroeder, Managerul Uber România, spunea că în București ar fi […]

The post Cat castiga un sofer Uber. De asta sunt taximetristii invidiosi appeared first on Steagul roşu.

]]>

În România există peste 300.000 de persoane care folosesc constant serviciile Uber în București, Cluj, Timișoara și Brașov. Peste 250.000 fiind doar din București.

 uber

În aceste condiții și numărul șoferilor faimoasei companii americane trebuie să fie destul de mare în București. Prin luna mai, Nicoleta Schroeder, Managerul Uber România, spunea că în București ar fi câteva mii de șoferi Uber. În același timp mai declara și că „un șofer care lucrează două-trei ore pe zi în medie poate face în jur 1000-1500 de lei pe lună și plătește undeva la 260 de lei în taxe și impozite”.

Însă, dintr-o postare pe Facebook a unuia dintre șoferii adevarati din București aflăm că pe lună se poate câștiga un salariu destul de bun: 3600 lei net.

„În ultimele 4 săptămâni – cu 2 săptămâni lucrate aproape part-time – am rămas cu 3600 RON după ce am scăzut toate cheltuielile”, a scris Adrian Ciubotaru.

The post Cat castiga un sofer Uber. De asta sunt taximetristii invidiosi appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/09/27/cat-castiga-un-sofer-uber/feed/ 0
Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă http://steagulrosu.ro/2017/09/27/asasinul-politistului/ http://steagulrosu.ro/2017/09/27/asasinul-politistului/#respond Wed, 27 Sep 2017 01:21:53 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15102 Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă, în Penitenciarul Botoșani. Din primele informaţii, Ioan Beşa, tânărul care l-a ucis cu peste 40 de lovituri de cuţit pe poliţistul Sorin Vezeteu a fost găsit spânzurat, în timpul rondului de seară. El era singur în celulă. Ioan Beşa, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, era transferat de aproximativ două […]

The post Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă appeared first on Steagul roşu.

]]>
Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă, în Penitenciarul Botoșani. Din primele informaţii, Ioan Beşa, tânărul care l-a ucis cu peste 40 de lovituri de cuţit pe poliţistul Sorin Vezeteu a fost găsit spânzurat, în timpul rondului de seară. El era singur în celulă.

asasinul

Ioan Beşa, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, era transferat de aproximativ două săptămâni din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în Penitenciarul Botoşani.

El era trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru ultraj la infracţiunea de omor calificat şi risca până la 37 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Asasinul i-a aplicat agentului șef adjunct Sorin Vezeteu, aflat la datorie, 40 de lovituri de cuțit pe peronul gării din Burdujeni, polițistul neavând nicio șansă, pe fondul lipsei de intervenție a oamenilor care au asistat temători la execuția sa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan Beșa, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj cu referire la infracțiunea de omor calificat.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie emis de SML Suceava, moartea victimei a fost violentă, fiind cauzată de șocul traumatico-hemoragic caracterizat prin multiple plăgi tăiate profunde la nivel cervical, toracic, abdominal și la nivelul membrelor. Leziunile provocate de cuțitul lui Ioan Beșa i-au fost fatale polițistului.

Potrivit comunicatului de pre­să transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, prin ordonanța din data de 04 septembrie 2017, procurorul de caz a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei reținute în sarcina inculpatului, din infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor în infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor calificat. La schimbarea încadrării juridice a faptei au fost avute în vedere mai multe criterii importante și determinante, în condițiile în care asu­pra victimei au fost exercitate cu sălbăticie un număr foarte mare (40) de lovituri de cuțit în zone vitale ale corpului, lovituri ce de­no­tă ferocitatea acțiunii de ucidere prin procedee cauzatoare de suferințe fizice prelungite și de maximă intensitate. Se are în vedere și faptul că la un moment dat, deși victima s-a prăbușit, inculpatul, fără milă, și-a continuat activitatea aplicându-i o ploaie de lovituri de cuțit în zona corpului.

The post Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/09/27/asasinul-politistului/feed/ 0
Americanii au trimis bombardierele in Coreea de Nord http://steagulrosu.ro/2017/09/24/bombardierele-coreea-de-nord/ http://steagulrosu.ro/2017/09/24/bombardierele-coreea-de-nord/#respond Sat, 23 Sep 2017 21:47:59 +0000 http://steagulrosu.ro/?p=15098 Bombardiere B-1B Lancers, escortate de avioane de luptă F-15C, au zburat sâmbătă în largul coastei de est a Coreei de Nord. Pentagonul a numit această mişcare „un mesaj clar” adresat regimului din Phenian. Tensiunile dintre Statele Unite ale Americii şi Coreea de Nord au escaladat în ultima perioadă. Pentagonul a transmis că bombardierele americane au […]

The post Americanii au trimis bombardierele in Coreea de Nord appeared first on Steagul roşu.

]]>
Bombardiere B-1B Lancers, escortate de avioane de luptă F-15C, au zburat sâmbătă în largul coastei de est a Coreei de Nord. Pentagonul a numit această mişcare „un mesaj clar” adresat regimului din Phenian. Tensiunile dintre Statele Unite ale Americii şi Coreea de Nord au escaladat în ultima perioadă.

coreea de nord

Pentagonul a transmis că bombardierele americane au zburat sâmbătă în „cel mai îndepărtat punct din nordul Zonei Demilitarizate în care a ajuns un avion de luptă sau un bombardier american în apropierea coastei Coreei de Nord în secolul 21”.

Despre această acţiune, Pentagonul a mai spus că reprezintă un semn clar că SUA tratează cu maximă seriozitate „comportamentul nesăbuit al Coreei de Nord”, transmite Sky News.

Gestul americanilor vine la o zi după ce Phenianul a ameninţat că va testa o nouă bombă cu hidrogen.

Tensiunile dintre SUA şi Coreea de Nord au escaladat semnificativ în ultimele zile. Într-un discurs susţinut la Adunarea Generală a ONU, preşedintele american Donald Trump a spus că va „distruge complet Coreea de Nord”. În replică, liderul de la Phenian, Kim Jong-un, l-a numit pe Trump un „deranjat mintal” care „va plăti scump pentru ameninţările sale”.

The post Americanii au trimis bombardierele in Coreea de Nord appeared first on Steagul roşu.

]]>
http://steagulrosu.ro/2017/09/24/bombardierele-coreea-de-nord/feed/ 0