Camatar gasit cu gatul taiat in propria casa

Moartea violentă a unui camatar controversat din Fălticeni pune pe jar poliția. Bărbatul a avut parte de o moarte violentă iar anchetă se dovedește imposibilă.

camatar

Pe lista suspecților se află inclusiv fiica victimei, o adolescentă de 17 ani, cu probleme psihice. Misterul este cu atât mai mare cu cât tânăra a fost găsită la câțiva kilometri depărtare de camatar, plină de răni.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost găsit vineri seară iar toată casa îi era răvășita. Omul a fost tăiat în zona gâtului, însă și mâinile îi sunt pline de răni, semn că a încercat să se apere de agresor.

Viorel, vecin: “Eu zic că e anturajul.În rest era un băiat fresh. Fiind vecini ne salutam. Bănuiesc că totul era pe cămătărie. Apartamentul ăla care l-a luat vis-a-vis de mine, tot așa era luat. A împrumutat cineva 10.000 de euro, iar el o fi zis că dacă nu îi da 40.000 de euro, îl ia. Ăla așa l-a luat acum 10-12 ani.”

Pe lista de suspecți a intrat și fiica victimei, o adolescentă cu probleme psihice. Cei doi locuiau împreună și în fiecare zi după ce o lua de la școală își petreceau timpul în barul pe care tatăl ei îl avea în oraș.

Vineri seară, politistiii au găsit-o pe fața încuiată într-o încăpere din acest local. Era la rândul ei rănită, dar cum nu este cooperantă, polițiștii nu au reușit să afle ce i s-a întâmplat. Așa că anchetatorii trebuie să verifice acum dacă a fost implicată sau nu în vreun conflict cu tatăl ei sau dacă la rândul ei este o victimă.

Eugen Vrajitoru, vecin: ″Poate sunt singurul cu care se înțelegea în cartierul asta. El era o fire care nu spunea nimic. Chiar dacă îl invitam la un pahar de vin, problemele de familie, de suflet, nu le-a spus nimănui. Nu am văzut persoane dubioase pe la el pentru că nu își făcea prieteni.”

Tânăra a fost internată în Spitalul din Fălticeni, în secția de Psihiatrie, sub pază, urmând că o echipă de specialiști să încerce să comunice cu ea. În același timp, polițiștii și procurorii stau de vorba cu toți cunoscuții cămătarului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *