Britney Spears a vandut primul ei tablou cu 10000 de dolari

Britney Spears are o nouă pasiune și a început deja să și câștige bani din asta. Cântăreața a început să picteze, iar primul ei tablou s-a vândut pentru suma de 10.000 de dolari.

britney spears

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a publicat pe Instagram un clip în care … pictează, o ipostază în care fanii ei nu prea au văzut-o. Îmbrăcată destul de îndrăzneț, Britney Spears își arată talentul. Ea a pictat un tablou cu flori, care s-a vândut ulterior pentru suma de 10.000 de dolari.

Banii nu au fost păstrați de vedetă, ci au fost donați pentur victimele atacului din Las Vegas, cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite. De altfel, întreaga licitație a fost organizată pentru a strânge fonduri pentru cei afectați de tragedie.
„Sunt atât de mândră să numesc Las Vegas a doua mea casă și sunt fericită să particip la evenimentul Vegas Cares Show”, a spus cântăreața.

Cel care a donat 10.000 de dolari pentru a lua tablou semnat de Britney Spears este fosta gazdă a emisiunii “Lifestyles of the Rich and Famous”, Robin Leach.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *