Zara va deschide la Bucuresti cel mai mare magazin din Europa de sud est

Românii iubesc Zara, chiar dacă sunt aceleași haine ca la H&M doar că mai scumpe și cu o altă etichetă. De asemenea, având în vedere că hainele lor sunt mai scumpe în România decât în alte țări din Europa unde salariile sunt mult mai mari, era și normal ca România să găzduiască cel mai mare magazin al brandului Inditex din sud-estul Europei.

zara

Așa se face că, începând cu această lună, în AFI Cotroceni se va deschide nu doar cel mai mare magazin Zara din țară, dar și din această parte a Europei. Acesta se va întinde pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp, va fi organizat pe două etaje și pe mai multe categorii – femei, bărbați, adolescenţi și copii.

Și un pic de Trivia: Zara face parte din grupul Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, include inca alte sapte mărci: Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home și Uterqüe. Totodată, brandul are 7.405 de magazine în 94 de piețe din întreaga lume.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *