Ce spune Shakira despre despartirea de Pique

Gerard Pique și Shakira formează în continuare un cuplu, în ciuda informaţiilor care dădeau ca sigură despărţirea lor.

În ultima săptămână, presa din Columbia şi din Spania a alocat spaţii importante eventualei rupturi dintre cei doi. Prin vocea publicistului său, artista a ţinut să demonteze toate zvonurile.

Relaţia dintre Shakira şi Pique e la fel de puternică. Totul este la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. A vrut ca toată lumea să ştie asta şi să înţeleagă că ultimele materiale apărute în presă sunt doar zvonuri nefondate ale unor oameni care vor să îi facă rău lui Gerard„, a explicat publicistul cântăreţei din Columbia pentru HOLA magazine.

 shakira

În paralel, Shakira a postat pe contul său de twitter un mesaj prin care a vrut să le transmită tuturor că relaţia cu Pique este una extrem de solidă. „O mică pauză în ziua de azi pentru a fredona un cântec de dragoste”, a fost mesajul artistei.

Pique și Shakira au doi copii împreună: Milan (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *