Comicul Ralphie May a murit deoarece era prea gras

Comicul Ralphie May a murit la vârsta de 45 de ani, în urma unui stop cardiac. Anunțul a fost făcut de unul dintre prietenii acestuia.

Ralphie May

Comicul Ralphie May a murit vineri în Las Vegas, relatează agenția de știri UPI.”Anunțăm cu durere profundă moartea timpurie a prietenului nostru, Ralphie May”, a anunțat agentul său într-o declarație pentru Deadline.com. „Ralphie suferea de pneumonie și a anulat o serie de spectacole luna trecută într-un efort de a se restabili. În această dimineață (vineri — n.r.), într-o locuință privată din Las Vegas, a fost descoperit cadavrul său. Cauza morții este un stop cardiac”, a precizat el.

Comicul Ralphie May a muritla sfârșitul acestei săptămâni

TMZ scrie că May a apărut joi pe scenă joi seară, în pofida faptului că era bolnav de șase săptămâni.

„Ca manager și ca prieten, îmi va fi dor de râsul lui, de generozitatea față de ceilalți comici, enorma lui dragoste pentru viață. Ne-a părăsit mult prea devreme și nu putem decât să ne întrebăm unde ne-ar fi dus pe toți comedia lui. Le trimitem dragostea noastră familiei lui, fanilor și tuturor comicilor care au împărțit scena cu el în întreaga țară”, a declarat Judi Marmel pentru TMZ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *