Cat castiga un sofer Uber. De asta sunt taximetristii invidiosi

În România există peste 300.000 de persoane care folosesc constant serviciile Uber în București, Cluj, Timișoara și Brașov. Peste 250.000 fiind doar din București.

 uber

În aceste condiții și numărul șoferilor faimoasei companii americane trebuie să fie destul de mare în București. Prin luna mai, Nicoleta Schroeder, Managerul Uber România, spunea că în București ar fi câteva mii de șoferi Uber. În același timp mai declara și că „un șofer care lucrează două-trei ore pe zi în medie poate face în jur 1000-1500 de lei pe lună și plătește undeva la 260 de lei în taxe și impozite”.

Însă, dintr-o postare pe Facebook a unuia dintre șoferii adevarati din București aflăm că pe lună se poate câștiga un salariu destul de bun: 3600 lei net.

„În ultimele 4 săptămâni – cu 2 săptămâni lucrate aproape part-time – am rămas cu 3600 RON după ce am scăzut toate cheltuielile”, a scris Adrian Ciubotaru.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *