Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă

Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu s-a spânzurat în celulă, în Penitenciarul Botoșani. Din primele informaţii, Ioan Beşa, tânărul care l-a ucis cu peste 40 de lovituri de cuţit pe poliţistul Sorin Vezeteu a fost găsit spânzurat, în timpul rondului de seară. El era singur în celulă.

asasinul

Ioan Beşa, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, era transferat de aproximativ două săptămâni din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în Penitenciarul Botoşani.

El era trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru ultraj la infracţiunea de omor calificat şi risca până la 37 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Asasinul i-a aplicat agentului șef adjunct Sorin Vezeteu, aflat la datorie, 40 de lovituri de cuțit pe peronul gării din Burdujeni, polițistul neavând nicio șansă, pe fondul lipsei de intervenție a oamenilor care au asistat temători la execuția sa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan Beșa, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj cu referire la infracțiunea de omor calificat.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie emis de SML Suceava, moartea victimei a fost violentă, fiind cauzată de șocul traumatico-hemoragic caracterizat prin multiple plăgi tăiate profunde la nivel cervical, toracic, abdominal și la nivelul membrelor. Leziunile provocate de cuțitul lui Ioan Beșa i-au fost fatale polițistului.

Potrivit comunicatului de pre­să transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, prin ordonanța din data de 04 septembrie 2017, procurorul de caz a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei reținute în sarcina inculpatului, din infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor în infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor calificat. La schimbarea încadrării juridice a faptei au fost avute în vedere mai multe criterii importante și determinante, în condițiile în care asu­pra victimei au fost exercitate cu sălbăticie un număr foarte mare (40) de lovituri de cuțit în zone vitale ale corpului, lovituri ce de­no­tă ferocitatea acțiunii de ucidere prin procedee cauzatoare de suferințe fizice prelungite și de maximă intensitate. Se are în vedere și faptul că la un moment dat, deși victima s-a prăbușit, inculpatul, fără milă, și-a continuat activitatea aplicându-i o ploaie de lovituri de cuțit în zona corpului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *