Americanii au trimis bombardierele in Coreea de Nord

Bombardiere B-1B Lancers, escortate de avioane de luptă F-15C, au zburat sâmbătă în largul coastei de est a Coreei de Nord. Pentagonul a numit această mişcare „un mesaj clar” adresat regimului din Phenian. Tensiunile dintre Statele Unite ale Americii şi Coreea de Nord au escaladat în ultima perioadă.

coreea de nord

Pentagonul a transmis că bombardierele americane au zburat sâmbătă în „cel mai îndepărtat punct din nordul Zonei Demilitarizate în care a ajuns un avion de luptă sau un bombardier american în apropierea coastei Coreei de Nord în secolul 21”.

Despre această acţiune, Pentagonul a mai spus că reprezintă un semn clar că SUA tratează cu maximă seriozitate „comportamentul nesăbuit al Coreei de Nord”, transmite Sky News.

Gestul americanilor vine la o zi după ce Phenianul a ameninţat că va testa o nouă bombă cu hidrogen.

Tensiunile dintre SUA şi Coreea de Nord au escaladat semnificativ în ultimele zile. Într-un discurs susţinut la Adunarea Generală a ONU, preşedintele american Donald Trump a spus că va „distruge complet Coreea de Nord”. În replică, liderul de la Phenian, Kim Jong-un, l-a numit pe Trump un „deranjat mintal” care „va plăti scump pentru ameninţările sale”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *