Kylie Jenner A ramas insarcinata la doar 20 de ani

Kylie Jenner este însărcinată, la doar 20 de ani. Potrivit presei internaționale, sora cea mică a lui Kim Kardashian urmează să nască la începutul anului viitor.

Kylie Jenner

Kylie Jenner și Travis Scott se iubesc de câteva luni, iar acum se pregătesc să devină părinți.

Kylie Jenner este însărcinată și va naște în luna februarie

Vestea a fost dată de două surse din anturajul acesteia, anunță presa internationala. De asemenea, familiile celor doi sunt extrem de fericiți, chiar dacă Kylie și Travis sunt împreună de doar 5 luni.

Site-urile TMZ, Buzzfeed și revista People au citat surse din anturajul familiei Kardashian care au spus că starleta, sora vitregă a lui Kim Kardashian, așteaptă venirea pe lume a primului copil al ei, rezultat din relația sa cu rapperul Travis Scott.

Agentul de presă al starletei Kylie Jenner nu a confirmat deocamdată această informație. Kylie Jenner, care a reușit să transforme reality show-ul dedicat familiei sale și prezența ei pe Instagram, unde are 97 de milioane de admiratori (followers), într-o afacere extrem de profitabilă, lansând o gamă de produse cosmetice, a publicat vineri seară o fotografie pe Snapchat ce o prezintă într-un tricou negru foarte larg și având o siluetă aparent rotunjită de sarcină

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *