Lindsey Vonn a pregatit cel mai mulat costum pentru JO 2108

Schioarea americană Lindsey Vonn, campioană olimpică și multiplă campioană mondială, și-a prezentat echipamentul în care va concura la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, găzduite de Coreea de Sud.

lindsey vonn

Vestimentația este una inspirată din benzile desenate, mai exact din filmul „Captain Marvel”, care urmează să fie lansat tot în anul care vine.

Lindsey se află acum în Chile, pregătindu-se pentru obținerea celui de-al doilea titlu olimpic din cariera sa. Jocurile Olimpice de iarnă se vor ține în orașul Pyeongchang, Coreea de Sud, între 9 și 25 februarie 2018.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *