Hackerii au spart contul Selenei Gomez si au publicat poze nud

Hackerii au spart contul de Instagram al Selenei Gomez și au publicat poze cu Justin Bieber gol din perioada în care cei doi artiști formau un cuplu.

gomez

Selena Gomez are cel mai urmărit cont de Instagram, cu 125 de milioane de urmăritori, iar luni, hackerii au încercat să-i arate că nu reprezintă o provocare pentru ei. După ce au obținut acces la cont, aceștia au postat imagini cu Justin Bieber gol, din perioada în care cântărețul canadian și Gomez formau un cuplu.

La doar câteva minute după ce a fost spart contul și au apărut fotografiile cu Bieber, echipa Selenei Gomez a reușit să preia controlul asupra contului și să-l resecurizeze. Imaginile cu Bieber erau aceleași care au fost publicate de presă în 2015 după vacanța pe care cei doi au petrecut-o în Bora Bora în anul 2015.

Bieber a spus că publicarea imaginilor, cenzurate inițial și apoi necenzurate l-au făcut să se simtă „violat”. „Simt că nu pot ieși afară pentru că e ca și când aș ieși gol”, a spus el pentru Access Hollywood în 2015.

Gomez și Bieber au o istorie lungă împreună, primele zvonuri privind o relație între ei u apărut în 2010, iar ei și-au anunțat relația în 2011 când au apărut împreună la petrecerea Vanity Fair de după Oscaruri. Între timp cei doi s-au despărțit iar în prezent Selena este într-o relație cu rapperul The Weeknd.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *