Un fotbalist celebru s-a combinat la mare

Fidel lui Juventus, dar alunecos în viața privată. Paulo Dybala pare un fotbalist greu de marcat, nu numai de fundașii din Serie A, ci și de iubite.

 fotbal fotbalist Screen Shot 2017-08-27 at 16.10.36 Screen Shot 2017-08-27 at 16.10.47

Revista italiană Spy l-a surprins pe mijlocașul juventin în compania noii sale cuceriri. Ea ar fi cauza despărțirii de fosta logodnică Antonella Cavalieri.

Ginevra Francesca Sozzi l-a dat de gol, postând pe Instagram, lângă o poză împreună cu Paulo, mesajul „Grăsuțule, sunt mândră de tine”.

Senzuala brunetă, manechin în Milano, l-a sedus cu formele apetisante pe noul decar bianconero, într-o vacanță la Formentera: „Nici nu știam cine este, dar m-a asaltat cu mesaje telefonice”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *