Kylie Jenner a pozat complet goala pentru o revista

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian-Jenner, și-a obișnuit fanii cu imagini în care apare în ipostaze provocatoarea. Acum însă,  este protagonista celui mai îndrăzneț pictorial realizat de ea. Tânăra de 20 de ani a pozat complet goală, fără să-și acopere sânii care au cucerit atatea inimi, pentru revista V Magazine.

Screen Shot 2017-08-27 at 17.14.47 Screen Shot 2017-08-27 at 17.14.56 Screen Shot 2017-08-27 at 17.15.02 Kylie Jenner

“De fapt, asta a fost prima mea ședință foto nud. Întotdeauna public fotografii sexy, însă nu am fost cu adevărat goală”, a spus tânăra, care publică adesea fotografii în costum de baie pe rețelele de socializare.

Tânăra de 20 de ani este în topul celor mai bogate și influente tinere din showbiz și are toate șansele să o întreacă în popularitate, în următorii ani, pe mult mai cunoscuta sa soră, Kim. De altfel, Kylie a devenit deja un trend setter și și-a lansat propriile colecții de costume de baie și de produse cosmetice, care îi aduc venituri uriașe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *