Oana Zavoranu si-a scos silicoanele. Vezi cum arata

Oana Zavoranu este cunoscută pentru cât de mult ține la imaginea sa și că își face mereu schimbări, astfel încât să nu plictisească. Însă, faptul că are o fire cameleonică îi aduce și neplăceri.

 Screen Shot 2017-08-25 at 08.20.55 oana zavoranu

De curând a decis să își scoată silicoanele, după ce a făcut mai multe operații pentru implant, fapt care a a dus-o din nou pe masa de operație.

Bruneta s-a refăcut destul de repede şi, după ce s-a vindecat, nu a ratat ocazia să își anunțe fanii despre noua schimbare.

A făcut acest lucru pozând în sutien, iar în fotografie se vede clar că nu mai are sânii foarte mari, dar arată destul de bine.

Alături de poză, Oana a scris că nu mai vrea sâni mari, că și-a scos silicoanele și că vrea să fie ea însăși.

Însă nu este exclus ca în următoarea perioadă Oana să redevină adepta silicoanelor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *