Gina Pistol vorbeste despre relatia cu Smiley

Vestea că Smiley și Gina Pistol au o relație, a luat prin surprindere pe toată lumea și nu este de mirare că cei doi sunt vedetele cele mai vânate de paparazzi.

gina pistol

Gina nu a mai reușit să se ascundă și paparazzi cancan.ro au surprins-o când ieșea de la supermarket.

Am văzut că ești într-o nouă relație cu Smiley. Sau Andrei. Cum îi spui tu?”, a întrebat jurnalistul. ”Cum răspunde”, a spus râzând Gina, care nu a negat relația ei cu artistul.

Asta vreau să rămână privată, știi. Adică… nu vreau să comentez mai mult.

Întrebată dacă relația e la început sau durează deja de trei luni, cum au scris ziarele de scandal, vedeta TV a insistat că nu dorește să comenteze.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *