Madalina Ghenea ne arata din nou ce sani frumosi are

Madalina Ghenea și-a etalat în toată splendoarea bustul generos. Bruneta a postat pe contul de socializare imagini în care apare extrem de sexy, deși au trecut doar patru luni de când a născut.

madalina ghenea

Mădălina Ghenea și-a etalat în toată splendoarea bustul generos, după ce a devenit mamă de fetiță. Într-un costum de baie din două piese, peste care a pus o plasă neagră, actrița a încins din nou atmosfera în mediul virtual.

Madalina Ghenea și-a etalat în toată splendoarea bustul generos, după ce a devenit mamă

Fanii au felicitat-o imediat, mai ales că s-a refăcut perfect după naștere. Comentariile au curs lanț, în dreptul imaginilor făcute publice. Imediat ce a ajuns la o clinică privată, bruneta a fost preluată de medici. În timp ce multe cupluri aleg să petreacă ani buni împreună până să facă acest pas important, Madalina Ghenea a rămas însărcinată chiar după prima lună de relație. Se pare că Mădălina a rămas însărcinată în Italia, acolo unde cei doi amorezi și-au petrecut vara. Imediat după ce au recunoscut că formează un cuplu, Matei n-a mai pierdut-o din ochi pe Ghenea și a însoțit-o la toate festivalurile de film, prezentările de modă sau evenimentele mondene organizate în Italia la care a fost invitată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *