Andreea Mantea in costum de baie la plaja. Nu o sa iti vina sa crezi cat a slabit

Andreea Mantea, în costum de baie la plajă. Vedeta a postat imaginea pe contul de socializare, iar prietenii virtuali nu au trecut cu vederea silueta acesteia.

andreea mantea

Andreea Mantea, în costum de baie la plajă. Prezentatoarea tv se pregătește de weekend și va profita din plin de vremea fumoasă. Bruneta a făcut senzație într-un costum de baie din două piese.  „A venit weekend-ul! ?☀️? Să aveţi un weekend superb!”, a scris ea în dreptul imaginii.

ndreea Mantea, în costum de baie la plajă

„Foarte frumoasă!”,  „Ce frumoasă eşti, Andreea!”, ” Bruneţică frumoasă!”, ” Sexy!”, i-au scris admiratorii in dreptul fotografiei. Andreea Mantea prezintă emisiunea sa de la tv alături de Victor Slav. Uniţi de job, deşi nu-i legau anturajul sau pasiunile, Andreea Mantea şi Victor Slav au început să funcţioneze repede ca o echipă cu vechime. Secretul lor: dincolo de chimia profesională, şi-au descoperit un subiect de discuţie comun: copiii. Aşa că lucrează la relaţie în pauzele emisiunii pe care-o prezintă impreuna seara de seara, vorbind câte-n lună şi-n stele despre Sofia şi David, făcând schimb de experienţă şi ajutându-se reciproc cu sfaturi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *