Cara Delevigne a petrecut in Mexic cu prietenele sale

Supermodelul Cara Delevigne aniversează 25 de ani, motiv pentru care și-a invitat prietenele să petreacă alături de ea în Mexic. Ea ar fi cheltuit peste 100.000 de lire pentru a merge împreună cu ale sale colege de breaslă într-o stațuune de lux din Mexic, unde se pare că tinerele se distrează de minune.

Cara-Delevigne-si-prietenele-modele Cara Delevigne

Cara Delevigne își aniversează ziua de naștere cu o vacanță în Mexic. Nu este însă singură, ci alături de mai multe prietene. Surorile ei, Poppy și Chloe, modelele Suki Waterhouse, Georgia May Jagger, dar și altele sunt alături de ea.  Tinerele și-au ținut fanii la curent cu activitatea lor, căci postează o mulțime de fotografii pe rețelele de socializare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *