O turista isi arata tatele la Vama Veche pt bani

O turistă a vrut să profite de temperaturile tropicale de pe litoral și își arată tatele pentru bani în Vama Veche. Pentru a da curs propunerii îndrăznețe, tânăra le cere curioșilor 1 leu. Inițiativa ei a stârnit amuzamentul românilor aflați în stațiunea de la malul mării care nu au ezitat s-o fotografieze. Imaginea a fost distribuită de sute de români pe rețelele de socializare.

tatele

Căldura de la mare a inspirat-o pe o tânără să facă rost de bani într-o manieră inedită în stațiunea Vama Veche. Turista ar fi dispusă să-și arate sânii oricui plătește 1 leu, după cum ea însăși a scris pe o pancartă improvizată.

Inițiativa tinerei a stârnit amuzamentul turiștilor care n-au ezitat s-o fotografieze.

„Creativitate à la Vama Veche. Ar fi trebuit să aștept până la ora 24.00 până să postez, dar merge și așa”, a scris internautul care a suprins imaginea inedită.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *