Florin Calinescu critica dur preotii homosexuali

Florin Calinescu l-a criticat în dese rânduri în ultima perioadă pe preotul Cristian Pomohaci, acuzat de abuzuri sexuale. Într-un mesaj publicat noaptea trecută pe o rețea de socializare, juratul de la Românii au talent și Uite cine dansează i-a criticat în termeni duri pe preoții implicați în relații homosexuale și pe cei care îi apără.

florin calinescu

„Văd că e un asalt major asupra faptului că „trebuie” acceptat asaltul homosexualilor în rândul preoților. Să vă f** în gură, nu o să accept asta niciodată. Cu toate văicărelile tuturor c**iștilor, m***tilor, deviaționistilor de la legea lui Dumnezeu, de orice fel, NICIODATĂ, nu o să accept altă ordine, în ceea ce privește procreația. NICIODATĂ!”, a scris pe Facebook Florin Calinescu.

În ciuda limbajului colorat folosit pe rețeaua de socializare, reacția actorului a fost lăudată de prietenii săi de pe rețeaua de socializare.

Actorul a primit, însă, și criticit pentru felul în care s-a exprimat, motiv pentru care actorul a revenit cu un nou mesaj pe rețeaua de socializare. „Ma ceartă un prieten MR. Că am îndrăznit să vorbesc așa. Dar, v-am cerut părerea vouă, acum 10 zile. Ați zis că din când în când, e ok”, a scris Florin Călinescu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *