Rita Ora intr-un costum de baie sexy

Rita Ora se află pentru câteva zile de vacanță în Jamaica, de unde trimite amintiri de neuitat pentru fanii ei din toata lumea.

rita ora Screen Shot 2017-08-01 at 22.56.26 Screen Shot 2017-08-01 at 23.01.45

Artista a pozat într-un costum de baie specific zonei exotice în care se află, iar formele ei au făcut valuri în rândul celor care o admiră.

Rita Ora are un corp superb, costumul de baie îi vine ca turnat și este foarte radioasă, semn că îi priește foarte mult vacanța in Jamaica.

Tânăra de 26 de ani știe perfect cum să își majoreze numărul de fani cu ajutorul sanilor ei superbi. Nu degeaba are deja peste 12 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *