Loredana Chivu a inchis gura invidiosilor cu ultima poza

Loredana Chivu a făcut un obicei din a publica doar fotografii în care îşi expune foarte mult formele voluptoase. Fanii ei nu se supără deloc, din contra.

Screen Shot 2017-07-30 at 01.35.09 Screen Shot 2017-07-30 at 01.35.18 Screen Shot 2017-07-30 at 01.35.26 loredana chivu

De curând şi-a achiziţionat un costum de baie albastru foarte sexy, dintr-o singură piesă şi nu putea rata ocazia de a le arată celor de pe pagina sa de Facebook cât de bine poate să arate îmbrăcată în el. În plus, a pus şi o fotografie în care îi arată posteriorul bine lucrat într-un costum de baie negru. A ales sa pozeze aplecata, spre fericirea barbatilor care o urmaresc pe net.

Like-urile au curs fără încetare, iar fanii i-au admirat corpul fără defect.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *