Fosta iubita a lui DiCaprio a pozat dezbracata

Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio nu este străini de pictoriale provocatoare. Nina Agdal pozează însă provocator și în timpul liber. Modelul a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care este complet goală.

Nina-Agdal-a-pozat-goala

Nina a avut grijă însă să stea într-o poziție în care nu lasă chiar totul la vedere. Mai mult, ea și-a pus un emoji pe sân, pentru a-l acoperi.

Nina Agdal a devenit și mai cunoscută după ce a avut o relație cu Leonardo DiCaprio. Cariera modelului de 25 de ani a explodat în timpul acestei relații care a durat aproape un an. Cei doi au decis să se despartă în luna mai, în termeni amiabili.

Iar acum se pare că Nina și-a găsit un nou iubit. Aceasta ar avea acum o relație cu fiul actriței Christie Brinkley, Jack, care este mai tânăr decât ea cu trei ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *