Sorin Vezeteu a fost decorat post-mortem de catre Klaus Iohannis

Președintele Iohannis l-a decorat post-mortem pe subinspectorul de poliție Sorin Vezeteu, cu ordinul Național ”Pentru Merit” în grad de cavaler. Sorin Vezeteu a fost ucis joi seara, în timp ce patrula în gara Burdujeni, de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani. Deși a încercat să se apere, Sorin Vezeteu a fost doborât la pământ din cauza numeroaselor lovituri de cuțit care i-au fost fatale.

sorin vezeteu

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat sâmbătă, decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin.

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin.

Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan.

Polițistul Sorin Vezeteu va fi înmormântat cu onoruri militare, duminică, în cimitirul din comuna Dumbrăveni. Avea 38 de ani și era tatăl a doi copii.

Trupul bărbatului a fost depus la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din cartierul Burdujeni, unde colegii, familia și prietenii își vor putea aduce un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va începe la ora 12:00. Sorin Vezeteu va fi avansat post-mortem în grad.

Zeci de polițiști, pompieri și jandarmi au aprins lumânări pe peronul unde a fost ucis polițistul din Suceava. Locul în care Sorin Vezeteu a fost ucis cu sânge rece a fost transformat, vineri, într-un loc de pelerinaj. Între timp, tânărul, care i-a curmat viața, a fost arestat preventiv pentru omor calificat. Cel care i-a curmat viața este Ioan Beșa, un tânăr de 23 de ani, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *