Romania e in doliu. Denisa a murit!

Denisa Manelista a murit la vârsta de 27 de ani, după lupta cu o boală cruntă și nemiloasă care a măcinat-o într-o scurtă perioadă de timp.

denisa manelista

Autopsia Denisei Manelista a scos la iveală detalii șocante. Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a declarat jurnalista Mara Bănică.

Denisa Manelista a murit în această dimineață, potrivit unor surse. Informația nu a fost confirmată până acum de niciun membru al familiei, însă cântăreața Minodora, o apropiată a Denisei Răducu și singura sursă din anturajul artistei care a vorbit despre starea ei de sănătate și a ținut legătura cu aceasta a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina ei de Facebook.

Vestea că interpreta suferea de aceeași boală cu cea a Ilenei Ciuculete, ciroză hepatică, a șocat pe toată lumea. Singurul artist care știa prin ce trece cântăreața a fost Nicolae Guță, care a fost dărâmat de vestea că Denisa Manelista, pe numele real Denisa Emilia Raducu, este bolnavă.

În ultima perioadă, tânăra a stat mai mult internată, iar starea sa se degrada de la o zi la alta, spre disperarea celor apropiați.

Nu ştiu nimic, totul ce s-a făcut s-a făcut cu acordul Denisei. Eu nu sunt de acord cu naturistele. Sunt de acord cu naturistele date de un medic. Îi dădeau 70 sau 60 de pastile pe zi pe un serveţel. La un moment dat sunt prea multe aceste pastile. 20 odată, 20 odată. Mă aşteptam să facă şoc. La un moment dat… mă abţin foarte tare.

Femeia a vorbit și despre primele semne ale bolii de care suferă Denisa Manelista.

„Într-o vineri seară m-a sunat sora mea şi mi-a spus Denisa că are o răceală şi oboseşte foarte tare. M-am gândit apoi la TBC. A mers apoi la doctor. A mers pentru un control la plămâni. Nu a avut nimic acolo. Acum, sinceră să fiu nu ştiu… Înainte de 7 martie m-a sunat că avea cântări doar sâmbăta si duminică.

M-a sunat şi mi-a spus că s-a trezit cu un junghi. Ea drăguţa ce a făcut. A luat calmante foarte tare. Răceala aceea de vreo două trei săptămâni în care a luat pastile la greu, adică antibiotice”, a explicat Elena Dovleac, mătușa Denisei Manelista.

Denisa Manelista a murit de ciroză hepatică

Recent, Liviu Guță a publicat pe contul personal de socializare un mesaj prin care s-a arătat extrem de afectat de problemele cu care se confruntă în această perioadă Denisa.”Să dea Dumnezeu să te faci bine draga mea colega, Denisa Raducu! Un gând frumos şi alături de Denisa”, a scris Liviu Guţă pe o reţea de socializare.

Deși s-a scris mult de boala Denisei Răducu, aceasta nu a făcut nicio declarație oficială despre perioada grea prin care a trecut. Sute de mesaje au fost postate pe contul de socializare al vedetei, însă artista nu a reacționat în niciun fel.

În urmă cu mai bine de două luni, medicii din București au trimis-o acasă, iar familia i-a angajat un psiholog personal pentru a o pregăti pentru tot ce e mai rău. Nu a băut, nu a fumat, nu a consumat substanțe interzise, dar cu toate astea boala nu a ținut cont de detalii și a țintuit-o la pat. Cauza ar fi o predispoziție ereditară, din păcate. Mai mult, se pare că frumoasa Denisa ar fi suferit în trecut de o viroză respiratorie și pentru a nu-i afecta vocea, a luat un tratament agresiv, cu multe antibiotice. În urma acestuia, ficatul ei a fost grav afectat.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *