A platit pentru o partida de sex dar a ramas batut si jefuit

Un bărbat din Bistrița a fost batut şi tâlhărit în timpul unei partide de sex într-un hotel din Dej, după ce a fost convins de o prostituată să urce cu ea în camera.

batut

Clientul, în vârstă de 47 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost convins de o prostituată de 23 de ani din Hunedoara că nu-i nicio problemă dacă în timpul partidei de sex din camera de hotel va fi present și ”peștele” ei.

Doar că, în timp ce bărbatul își satisfăcea poftele sexuale cu fata, ”protectorul” acesteia l-a jefuit pe client de suma de 600 de lei şi 150 de euro, plus taxa iniţială de 150 de lei, rămasă neonorată.

Pe deasupra, după ce i-a cărat şi câţiva pumni naivului, peştele – un tânăr de 19 ani din Căşeiu – i-a smuls acestuia cercelul de aur din ureche, fără să-l mai desfacă!

„Am rămas şi neterminat şi jefuit de bani. Am sesizat poliţia şi vreau să merg mai departe, până la capăt împotriva celor doi – fiindcă nu e normal să plăteşti pentru o partidă de sex şi-n schimb să te trezeşti batut, jefuit şi pe deasupra şi cu cercelul smuls în ureche”, a mărturisit bărbatul.

În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea persoanelor implicate, stabilind că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Căşeiu, şi o femeie, de 23 de ani, din judeţul Hunedoara.

”Faţă de cei doi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat ag. şef adj. Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *