Romancele dovedesc ca sunt campioane la videochat

Un studio din romania a fost desemnat cel mai bun studio de profil din lume, la cel mai mare festival international din industria videochat , LALEXPO, organizat in Columbia la sfarsitul saptamanii trecute.

De asemenea, modelul de origine romana PerfectLexy, din cadrul studioului, a castigat titlul de Best Media Star in cadrul aceluiasi festival, dovedind ca romancele sunt cele mai bune nu numai in frumusete, ci si in arta socializarii.

videochat

„E usor sa obtii premiul de Best Social Media Star cand ai in spate o echipa de profesionisti si beneficiezi de traineri experimentati, locatii, experienta, echipa, tehnologie. Ca sa nu zic ca …. de castiguri, mai repede decat ti-ai putea imagina. Pentru mine, sa lucrez in industria videochat, a fost o mare provocare din viata mea si sunt mandra ca am reusit sa ajung Best Media Star la acest festival international . Multumesc echipei pentru ca m-a ajutat sa fiu in topul celor mai bune modele de videochat din lume.“ a declarat romanca pentru ziarul nostru.

Cu 3 megastudiouri in locatii cheie din Bucuresti, investitii de top atat in modele, cat si in posturile de lucru, in  traineri si in echipamente,  este  studioul care isi propune sa fie the best in toate privintele si, odata cu castigarea acestor premii, a dovedit ca si reuseste. Numele ne obliga sa  ne autodepasim continuu si sa cream noi standarde in industria de videochat.“  precizeaza  managerul de dezvoltare.

Romania are una dintre cele mai dezvoltate industrii de videochat din lume, cu cele mai mari incasari, iar premiile la festivalurile internationale vin sa recunoasca excelenta in domeniu a romancelor noastre, care au devenit super staruri internationale in videochat mai repede decat au visat. Castigurile rapide, programul flexibil, mediul de lucru prietenos si stilul de viata luxos, demn de vedetele internationale, atrag anual tot mai multe romance in aceasta industrie, care se bucura de o ascensiune uluitoare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *