Ești studentă și îți cauți job?

Proaspăt ieșite de pe băncile școlii, reprezentantele sexului frumos au o percepție distorsionată despre ce înseamnă și mai ales cât se câștigă la un loc de muncă. Așadar, ele se visează cu mulți bani și cu un job lejer, care să le permită să călătorească în jurul lumii. Lucrurile nu stau însă chiar așa, iar majoritatea a înțeles că trebuie să muncească din greu pentru a avea un viitor strălucit. Și, pentru a putea avea pe viitor propria lor afacere, multe tinere devin modele de videochat la studiourile din București.
steagulrosu-charm-1

Indiferent din ce colț al țării provin, cele mai multe absolvente de liceu aleg Bucureștiul atunci când vine vorba de facultate. Mai întâi pentru că este renumit ca fiind orașul cu cele mai importante facultăți, dar și pentru că locurile de muncă sunt mult mai ușor de găsit decât în oricare altă parte a țării. Și unde în altă parte poți câștiga mai mult decât la un studio de videochat? Pe lângă condițiile de lux care le sunt oferite, aici fetele ajung să câștige de până la zece ori mai mult decât în oricare companie multinațională. Și cui nu i-ar surâde această idee, mai ales că fetele nu sunt obligate nici măcar să se dezbrace.

Cu ajutorul studiourilor de videochat, multe dintre studente reușesc să își pună pe picioare propriile afaceri

Multe dintre tinerele cu diplomă de bacalaureat în mână nu iau în seamă semnalele trimise de piața muncii atunci când își aleg o facultate, așa că ajung să termine o facultate ușoară, doar de dragul de a fi studente. Greul începe abia atunci când își dau seama că nu pot să se angajeze acolo unde și-ar dori sau că nu au cunoștințele necesare. Cu toate acestea, un job din ce în ce mai căutat în rândul studentelor este videochatul. Cu ajutorul studiourilor de videochat din București, multe dintre ele au reușit, în doar câțiva ani, să-și pună pe picioare propriile afaceri. Cu banii strânși (deloc puțini) de pe urma studiourilor de videochat din București, femeile reușesc să își îndeplineasca chiar și cele mai ascunse visuri.

Videochatul nu mai este de mult un subiect tabu în România, iar în rândul tinerelor începe să capete din ce în ce mai multă notorietate. Tinerele spun că și-au găsit studioul de videochat perfect pentru ele: se numește Charm Studios și este situat în buricul Capitalei, fix lângă Baroul București. Pe lângă faptul că acolo câștigă mai mult decât și-au putut dori vreodată, au găsit și o echipă frumoasă, un make-up artist gata să le ajute în orice moment, profesor de engleză și traineri specializați care le ajută să ajungă în top.

steagulrosu-charm-2

„Sinceră să fiu la început mi-a fost teamă să mă angajez la un studio de videochat în București, pentru că eu consideram că este ceva underground, dubios. Dar când am ajuns la Charm Studios și am văzut cum arată de fapt studioul de videochat, nu mi-a venit să cred. Sunt de aproape doi ani aici și plănuiesc să-mi deschid un salon de înfrumusețare în scurt timp, cu banii strânși de aici”. – Cristina, 26 ani, model de videochat la Charm Studios.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *