Dieta lui Khloe Kardashian. Ce mananca de arata asa bine

Dieta extremă a lui Khloe Kardashian. Nutriționistul ei a dezvăluit care este dieta strictă pe care o ține sora lui Kim Kardashian pentru a arăta atât de bine, scrie radaronline.

khloe-kardashian-692x1024 khloe kardashian 640_khloe_kardashian_shape3

Nutriționistul personal al surorii lui Kim Kardashian a dezvăluit ce mănâncă aceasta în timpul zilei și cum a reușit să slăbească atât de mult după despărțirea de Lamar Odom. Trebuie luat în considerare faptul că pe lângă dietă, vedeta este o împătimită a sportului. În cartea sa, Khloe povestește: “Sunt o fiară la sală. Sunt supercompetitivă și îmi place să transpir.

Nutriționistul dr. Philip Goglia a prezentat dieta vedetei, care mănâncă șapte mese pe zi.

Iată dieta:

Masa 1: Pentru micul dejun, Khloe consumă un cocktail special format dintr-o lingură cu praf proteic, o lingură de unt de migdale și un fruct la alegere, mixate cu apă și gheață.

Masa 2: Un fruct la alegere.

Masa 3: 120 de grame de piept de pui cu legume și o salată cu conținut mare de fier (spanac sau sfeclă).

Masa 4: O ceașcă de țelină sau roșii cu 12 migdale.

Masa 5: O ceașcă de țelină sau roșii cu un ou.

Masa 6: La cină, Khloe mănâncă un pește gras – somon, cod negru sau păstrăv arctic – servit cu 200 de grame legume și salată.

Masa 7: La desert, starleta optează pentru un fruct.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *