Si-a vandut virginitatea pentru 2.3 milioane de dolari si acum se casatoreste

Aleexandra Khefren a devenit celebră în urmă cu puţin timp, atunci când a ales să-şi vândă virginitatea pentru 2,3 milioane de euro. Un om de afaceri din Hong Kong este omul cu banii, însă altul este cel care i-a cucerit inima tinerei.

Screen Shot 2017-04-13 at 00.54.58 virginitatea

Românca de 19 ani le-a dezvăluit prietenilor de pe o reţea de socializare cine este bărbatul pe care-l iubeşte şi cel cu care a ales să-şi unească destinul. Bruneta a făcut anunţul pe contul său de Instagram, unde a postat mai multe poze cu alesul inimii.

”Cea mai bună căsătorie pentru totdeauna”, este mesajul prin care Aleexandra Khefren şi-a anunţat prietenii că s-a măritat.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *