Ce a patit femeia care i-a spus sotului ca nu o mai satisface la pat

O femeie a avut proasta inspiratie de a-si anunta sotul ca a devenit plictisitor in pat. Cand a auzit una ca asta, barbatul de 43 de ani, a ajuns sa isi tortureze sotia.  Keiren Batten se abtinuse sa puna in practica jocurile perverse la care visa pe ascuns, de teama ca nu cumva partenera lui sa se sperie. Insa cand femeia l-a ”certat” acesta nu s-a mai abtinut, iar femeia a ajuns sa cheme Salvarea.

femeia

„In timpul partidei, femeia a fost legata de o placa de lemn, de maini si de picioare, exact asa cum vazuse in filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey”, au povestit autoritatile.

„Am fost legata cu lanturi de metal si clipsuri imi acopereau pielea pe tot corpul. Eram deja plina de vanatai. Imi era foarte frica si imi era groaza sa ma gandesc ce mai putea urma. Ii spuneam sa se opresca, insa de fiecare data cand o faceam, venea si ma strangea de gat, iar apoi ma tortura si mai tare”, a mai povestit femeia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *