Un alt om de afaceri s-a sinucis dupa modelul Vasile Turcu

Potrivit presei locale,  omul de afaceri a recurs la acest gest din cauza unor datorii. Trupul acestuia a fost transportat la morgă pentru necropsie.

afaceri

Patronul lanţului de cafenele Filicori a murit după ce s-a spânzurat la Arena Regia. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-i salveze acestuia viața, însă protocolul de resuscitare nu a avut niciun succes.

Potrivit Neptun TV, omul de afaceri de etnie aromână a fost găsit de apropiaţii săi cu ştreangul de gât. La scurt timp ce au sesizat tentativa de sinucidere, familia a apelat serviciul de urgenţă SMURD.

Paramedicii au încercat ore în şir să îl readucă la viaţă, însă fără rezultat.Afaceristul originar din Constanţa fost declarat decedat la scurt timp după ce toate manevrele de resuscitare au dat greş.

Pe modelul fostului acţionar de la FC Dinamo, Dumitrache Economu deţinea o serie de proprietăţi şi restaurante de lux în oraşul de la malul mării, dar şi în Capitală, dar şi numeroase datorii.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă, în acest caz, a fost vorba de o sinucidere.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *