Un roman a fost ucis in Italia intr-o tentativa de jaf

Un roman de 28 de ani a fost ucis la Casaletto Lodigiano, în nordul Italiei, în timp ce încerca să jefuiască un bar. Autorul crimei, patronul localului vizat, a fost arestat şi inculpat.

roman

Mario Cattaneo, în vârstă de 67 de ani, a tras un foc de armă, în noaptea de joi spre vineri, cu puşca sa asupra unui grup de trei sau patru persoane care au încercat să îi jefuiască barul. El a ucis un roman de 28 de ani, lovit în spate, de la mică distanţă.

Amprentele tânărului nu se aflau în evidenţa poliţiei.

Vineri dimineaţă, fratele românului a mers la Morgă, împreună cu un avocat, pentru a-l identifica.

Avocatul atacatorului, Cattaneo, a declarat că clientul său este disperat şi în stare de şoc. El a povestit că hoţii au declanşat alarma, trezindu-l pe el şi pe fiul acestuia Ginaluca, care locuiesc la etajul de deasupra barului. Mario Cattaneo, se pare, a încărcat puşca de vânătoare pe care o avea în casă şi care o deţinea în mod legal, şi a coborât împreună cu fiul său în bar pentru a verifica motivul pentru care a fost declanşată alarma.

Odată intraţi în bar, ei ar fi surprins hoţii şi ar fi avut loc o încăierare. Cattaneo a mai spus că, în încăierarea cu hoţii, unul dintre infractori ar fi tras de ţeava puştii, trăgând astfel accidental.

Se pare că glonţul nu ar fi provocat decesul imediat al românului. Acesta a reuşit să sară un gard şi să fugă împreună cu complicii săi. Mai târziu, tânărul împuşcat a fost găsit mort pe o străduţă, la 100 de metri distanţă de barul lui Cattaneo. Autopsia românului va fi făcută duminică.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *