Sanii sunt perfecti dar a lasat la vedere un detaliu rusinos

A pozat în ipostaze mai mult decat sexy, a lăsat la vedere sanii perfecţi, însă oamenii au fost atenţi la un alt detaliu, destul de ruşinos.

emmarose sanii emmarosebronz

Ea este Emma Rose un conoscut model din Australia care face ravagii ori de câte ori apare în ţinute sexy. Bruneta nu se fereşte să îşi arate sanii jucăuşi sau fundul bombat în cadrul oricărei şedinţe foto.

Cele mai recente fotografii postate de ea o prezintă într-un costum de aceeaşi culoare ca pielea, la o primă vedere ai crede că este goală. De remarcat este linia costumului de baie care nu a permis ca bronzul să se aşeze pe piele, lăsând o linie pe piele. Chiar şi aşa, fotografiile ei au strâns mii de like-uri şi sute de comentarii cu aprecieri. 

Emma Rose este un cunoscut model din Australia, dar şi o vedetă de televiziune.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *