Dansatoarea Jasmine e insarcinata si nu stie cum sa scape de copil!

Bombă în showbiz-ul din România. Dansatoarea Jasmine, recunoscută pentru show-urile de dans oriental, dar şi pentru relaţiile controversare pe care le-a avut, ar fi însărcinată şi disperată să scape de copil, chiar în Postul Crăciunului.

jasmine

Cine nu şi-o aminteşte pe dansatoarea Jasmine, cunoscută pentru „buriceală” şi relaţiile amoroase avute? A dispărut, în ultima perioadă din lumea pestriţă a showbiz-ului, însă nu s-a cuminţit. Mult mai discretă, frumoasa blonda ar trece acum printr-o perioadă care pe multe femei le-ar face fericire. Nu şi pe ea, însă! Conform unor surse apropiate blondei, Jasmine ar fi însărcinată, iar vestea nu a făcut-o deloc să zâmbească. Din contră! Potrivit surselor noastre, dansatoarea ar face orice ca să scape de copil şi s-a gândit chiar să apeleze la medicamente care să oprească sarcina din evoluţie.

Prietenele blondei ne-au povestit că vestea primită, aceea că peste câteva luni ar urma să fie mamă, ar fi făcut-o pe Jasmine să se gândească imediat la…”soluţia salvatoare”. Ce schimbat de scutece? Ce viaţă de mămică?! Jasmine nu s-ar fi gândit la maternitate nicio clipă, ci la cum să rezolve cât mai repede „problema”, motiv pentru care ar fi luat în calcul un tratament medicamentos care determină contracţii uterine pentru ca embrionul să fie expulzat pe cale vaginală.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *